Læs hvad der siges om mine innovationsprocesser:


“Vi har i Aarhus Kommune været utroligt glade for at kunne trække på mange af Bent Nørgaards talenter i vores arbejde med at skabe innovation i ledelsesarbejdet. Bent har en enestående evne til at skabe dialog mellem mennesker fra forskellige faglige baggrunde. Han bruger kommunikation og iscenesættelse som afgørende meningssættende processer og bruger sine unikke erfaringer til at give kreative og berigende rammer for vanskellige samtaler og samarbejder og skabe rum for forståelse og accept af nye muligheder”

                                            Niels Højberg, Stadsdirektør, Aarhus Kommune“Devising er et fantastisk værktøj til at stimulere en kollektiv udviklingsproces. Personligt udfordrende og udviklende”.

Hanne Kathrine Kallesøe, Udviklingskonsulent ,Lektor, Master i social integration, University College Lillebælt“Tak for en super god proces og din fine sans for gruppens kreative dynamik. Alle var med og forløbet med dig som coach har bidraget til afklare vores udviklingsprojekt og gruppens kreative potentiale”

Annemari Munk Svendsen, cand.scient, ph.d. og studieadjunkt ved IOB, SDU  samt adjunkt ved Læreruddannelsen på Fyn, UCL Lillebælt.