Læs hvad der siges om mine formidlingskurser og workshop:


“Bent Nørgaard har gennem de seneste 3 år afholdt kurser på Sødisbakke i Performance – og vi har booket ham til næste år! Det er således blevet en fast del af vores årsplan ”fordi det virker”.

Kurserne, som Bent  holder, adskiller sig fra øvrig kursusvirksomhed her på Sødisbakke ved, at de er rettet mod medarbejderens fremtoning og ikke det faglige indhold som sådan. Medarbejderne bliver på denne måde klædt på til at formidle den faglige viden, de hver især har – til kolleger eller andre. ”Det bedste kursus jeg nogensinde har været på”, var en af tilbagemeldingerne fra seneste kursus. Næste år har vi udvidet aftalen med Bent til også at indeholde en dag med undervisning i Planlægning / strukturering af oplæg / undervisning.”

                                                                                                     Ann Nedergaard Fredriksen, Afdelingsleder, Sødisbakke”Det kræver mod og fokus, at koge al den viden ned der kommer fra et bioteknologisk firma grundlagt af to nobbelpristagere - og som anvender over 10 mia. kr. årligt på forskning - til noget der kan formidles over en kop kaffe, i en travl klinik. Jeg synes vi lykkes godt med det og Bent coacher og venligt, bestemt og professionelt i den proces”

                                                                                        Christoffer Jensen, Medical Director, Biogen Idec


”Bent formår at skabe trygge rammer , der gør at folk tør improvisere og lære nyt”

                                                                Henrik Andersen, projektleder Skanderborg Kommune”Jeg hører udelukkende fortrinligt om kurset for centerlederne forleden dag. Endnu engang stor ros til dig.”

                                                                                    Kirsten Stabel, projektleder Læringscenter Brejning.


”Det var ikke bare et godt formidlingskursus. For os fungerede det også som begavet teambuilding”

                 Kent Hansen, Chief of Operations, CAA-DK, Statens Luftsfartsvæsen
“Bent Nørgaard underviser på vores coach- og lederuddannelser i performance, udtryksfuld lederskab og kommunikation. Han leverer brugbar undervisning på et meget højt niveau,  får rigtig gode evalueringer og han formår at styrke den enkelte kursists personlige kompetencer på et højt niveau.”

                                                        Andreas Bering, direktør og partner i Copenhagen Coaching Center"Jeg har lutter positive tilbagemeldinger fra vores eftermiddag med dig i går.  Dem videregiver jeg så hermed :-)  og igen tusind tak for en god dag.”

                                                                    Marianne Sandgaard, Centre Coordinator, RoboCluster"Bent Nørgaard har på vores Grundkursus i Pædagogik for phD studerende undervist i performance med fokus på kropssprog, vejrtrækning og stemme, med stort udbytte for deltagerne."

                    Signe Gjedde Brøndt, læge, phD, post doc, Center for Medicinsk Uddannelse, Aarhus UniversitetDer var efterfølgende mange positive tilbagemeldinger. Deltagerne havde lært noget nyt, var blevet inspireret og fået øjnene op for nye aspekter af formidling.

         Lonni Ledderer, post. doc. om formidlingsworkshop for Ph.d forum i Dansk Selskab for Almen Medicin