Kommunikation og oplevelsesdesign.

Events og konferencer er enestående muligheder for at skabe involverende, engagerende og erkendelsesskabende formidling.  Begge typer af begivenheder kan bruges strategisk, kommunikativt og opmærksomhedsskabende. Hvis det bliver gjort rigtigt. Men jeg ser alt for mange eksempler på events- og konferencedesign, der fokuserer på en ydre iscenesættelse, der skal peppe begivenheden op.

Mit fokus ligger et andet sted, nemlig på at afklare indhold og formål. Hvad skal formidles og hvorfor? Dernæst kigger jeg på, hvordan man får indhold, formål og form til at spille sammen, så eventen/konferencen bliver til en uforglemmelig oplevelse, der skaber engagement, involvering og erkendelse gennem oplevelsen?

Jeg bruger værktøjer fra teater og filmverden (dramaturgien). Hvad er det for en historie, begivenheden skal fortælle, hvordan bygger vi begivenheden op, hvordan involverer vi deltagerne i begivenheden og hvad skal de have med sig hjem?


    “Jeg er overbevist om at Bents viden om hvordan man kan skabe udtryksfulde konferencer er anvendelig for enhver organisation, der ønsker at lave konferencer der bidrager til læring, udvikling og engagement”

                                                                           Henrik Andersen, projektleder Skanderborg Kommune


Ydelser

Hjælp til event- eller konferencedesign?